Onze doelstelling

Onze doelstelling

"Het recht moet toegankelijk zijn voor iedereen."

Insolved is een merk van SB Projecten B.V. SB Projecten wil vernieuwende juridische producten ontwikkelen. Dit wil zij doen door de specialistische kennis van advocaten te combineren met de mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt. Hierdoor zullen processen kunnen worden versneld en vereenvoudigd en zullen de tarieven lager worden. Kortom: SB Projecten wil het recht bereikbaar maken voor iedereen in iedere situatie.

Insolved is een voorbeeld van een dergelijk product. Het doel van Insolved is het saneren van schulden van particulieren snel, effectief en betaalbaar te maken. 

Om dit doel te bereiken, is de specialistische insolventiekennis van de medewerkers van ECHT advocatuur en de bewindvoerders van SB Schuldsanering gebruikt om een internettool te ontwikkelen. En we zijn er in geslaagd. Als na de inventarisatie van de problemen blijkt dat iemand aan de voorwaarden van toepassing van de tool voldoet, kunnen wij bijna 100'% garanderen dat binnen 2 tot 4 maanden een oplossing voor de schuldenproblematiek is gevonden. Daarmee zijn we vele malen sneller dan andere partijen.

Voorts trachten de medewerkers de kennis die zij hebben opgedaan bij de ontwikkeling van de tool via lezingen over te dragen aan andere marktpartijen, zodat de kennis die zij hebben, ook door andere betrokkenen ingezet kan worden.