Over INSOLVED

Over INSOLVED

In 2 tot 4 maanden brengen wij rust terug in het leven van particulieren. Daarmee zijn we veel sneller dan andere organisaties. Het slagingspercentage is bijna 100%.

SNEL EN EFFECTIEF SCHULDEN SANEREN

De insolventie- en arbeidsrecht specialisten van ECHT advocatuur stelden in contacten met werkgevers vast dat velen worstelen met de schuldenproblematiek van hun werknemers.  De gevolgen voor die werkgevers zijn groot. Onder meer door het Nibud is veel onderzoek gedaan naar de gevolgen voor werkgevers van onoverzichtelijke schulden bij werknemers. Daaruit blijkt dat deze werknemers vaker ziek en minder productief zijn. Daar komt de belasting op de administratie of HR afdeling van de werkgever door bijvoorbeeld loonbeslagen nog bij.

"Een werknemer met schulden kost ongeveer EUR 13.000,00 per jaar."

Die situatie kan jaren voortduren. Als de ene schuld is opgelost, komt de ander boven water. Veel saneringstrajecten duren onmenselijk lang. Contacten met een bewindsvoerdersorganisatie leerde ECHT advocatuur dat een traject van zes tot zeven jaar geen uitzondering is.

EEN MENSELIJKE OPLOSSING: SNEL EN MET EEN HOOG SLAGINGSPERCENTAGE

ECHT advocatuur is een project gestart om tot zoeken naar een oplossing. Daaruit is Insolved voortgekomen. In overleg met ECHT advocatuur hebben wij een internettool ontwikkeld, waarmee de problemen binnen 2 tot 4 maanden kunnen worden opgelost. Het slagingspercentage is bijna 100%.

Met behulp van deze internettool kan gestructureerd en snel een akkoord met de schuldeisers tot stand worden gebracht. Als de schuldeisers niet vrijwillig instemmen met het voorstel, zal binnen drie maanden na de aanvang van het traject het voorstel aan de rechter worden voorgelegd.

OOK VOOR ANDERE HULPVERLENERS, ZOALS GEMEENTEN, FAMILIE.

Toen de internettool eenmaal ontwikkeld was, hebben wij vastgesteld dat de tool breder inzetbaar is. Bijvoorbeeld ook voor gemeente, verzekeringsmaatschappijen en andere partijen die schuldenaren willen helpen bij vinden van een oplossing voor de schuldenproblematiek. Zoals familieleden.

InsolvedSnel en effectief!