Over INSOLVED Advocatuur

Over INSOLVED Advocatuur

INSOLVED wil op eigen wijze de advocatuur bedrijven. En dat is meer dan uitsluitend het kennen van de wet, het opstellen van een juridisch advies of het voeren van een procedure. INSOLVED denkt het liefst met en waar nodig voor haar cliënten.

mr. Steenbergen schetst de totstandkoming van INSOLVED:

"In 1997 ben ik advocaat geworden. Toen ik werd beëdigd, was bijna geen enkele computer aan een netwerk gekoppeld. Het internet was iets engs en heel onveilig. Een gevaar voor onze beroepsgroep. Bestanden deelden we via een floppy. Het secretariaat werkte bandjes uit. En de post ging allemaal ....... via de postbode.

Al snel na mijn beëdiging nam de digitalisering een ongelofelijk vlucht. Ik zag dat dit mogelijkheden bood. Met mijn toenmalige kantoor hebben we een volledig gedigitaliseerd incassobureau opgezet, waardoor wij als advocaten wel konden concurreren met de prijzen van de incassobureaus en deurwaarders, maar de kennis van een advocaat konden leveren.

Ik ben ook daarna blijven nadenken over andere mogelijkheden om de specialistische kennis van advocaten te digitaliseren. Hieruit is INSOLVED voortgekomen. Eerst uitsluitend als bedrijf die software had ontwikkeld om schulden te saneren. Later als volwaardig advocatenkantoor. Maar wel een beetje anders.

U hoort mij niet zeggen dat INSOLVED overal verstand van heeft. Maar wel dat wij al uw juridische problemen kunnen managen."