Waarom INSOLVED?

Waarom INSOLVED?

Wij kunnen snel en effectief schuldenproblematiek oplossen. Veel sneller dan andere aanbieders. Dat was ons doel bij de start van het project en onze internettool maakt het mogelijk. Daarbij bieden we zowel de schuldenaar als de schuldeisers volledig inzage in de totstandkoming van het voorstel om de problemen op te lossen. Het voorstel is getoetst aan alle wettelijke regels en tot slot zorgt de uitvoering door een advocatenkantoor voor de vereiste betrouwbaarheid.

Via de speciaal door ons ontwikkelde internettool beschikken we snel en doeltreffend na de start van het traject over alle benodigde gegevens. In korte tijd, 2 tot 4 maanden, kunnen we tot een akkoord komen. Indien nodig leggen we het voorstel aan de rechter voor.

Onze werkwijze is vernieuwend en uniek.

  • De speciaal ontwikkelde internettool is getoetst aan alle wettelijke regels en houdt daarmee rekening bij de uitvoering;
  • De werkwijze is tot stand gekomen aan de hand van de praktijkervaring van ervaren insolventierecht advocaten;
  • De uitvoering vindt plaats in samenwerking met gespecialiseerde insolventierecht advocaten van ECHT Advocatuur, waardoor de dienstverlening voldoet aan de strenge eisen van de Orde van Advocaten;
  • De werkwijze is gebruiksvriendelijk en transparant voor schuldenaar, hulpverleners en schuldeisers.

Hierdoor realiseren we dat er sprake is van een korte doorlooptijd en een slagingspercentage van bijna 100%. Tot slot kunnen wij hierdoor een fixed fee afspreken. 

Onze aanpak is volledig gebaseerd op de normen en termijnen van de wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP), onderdeel van de Faillissementswet.

Insolved. Wij maken de oplossing menselijk.